Kummiohjelma kehittyy

Rwentobon koulu on vuoden 2022 aikana kasvanut jo 720 oppilaan kouluksi. Opetuksen taso on saatu moninaisista haasteista huolimatta pidettyä ugandalaisittain korkealla tasolla. Koulun arvot ovat kuitenkin oppimistuloksiakin tärkeämmät. Connie Birungin sanoin, luottamus hoitajien, erityisesti lähimpien omaisten hyvään tahtoon, näyttää olevan perusedellytys nuorten terveelle fyysiselle, psyykkiselle ja henkiselle kehitykselle. Ratas-ajatuksista voit lukea koulun uusimmista vaiheista kahden vakavan pandemian jälkeen.

Myös Rataksen kummien määrä on lisääntynyt, ja kummikoordinaattorimme on saanut tervetullutta apua vapaaehtoistyöhönsä. Sivustomme Afrikassa-osioon olemme päivittäneet tietoja koulutyön tukemisen muodoista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s