Luentomateriaalia

Rataksen sivuilla, Kirjallista-pääotsikon alla on nyt uutuutena osio, johon tulemme kokoamaan seminaareihin ja muihin tilaisuuksiin liittyviä luentomateriaaleja. Sinne on tuoreeltaan tallennettu Anne Mikkolan esitys ja luentokalvot Helsingin ortodoksisen seurakunnan järjestämässä avoimessa luentoseminaarissa 26.3.2023. Luennossa käsiteltiin mm. sitä, millaisia yhteiskunnallisia ja kulttuurisia haasteita apostoli Paavali kohtasi opettaessaan esikristillisiä yhteisöjä. Pyrkikö Paavali tasa-arvoon ja mitä hän tarkoitti viittauksilla Kristuksen ruumiiseen? Keiden naisten kanssa Paavali työskenteli, ja ennen kaikkea: miksi hän käski naisia peittämään päänsä?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s