Merkityksellinen elämä?

Siinä yksi Voice of Women -ohjelman aiheista vuonna 2022. Ei tarvitse olla ugandalainen miettiäkseen samaa.

Ratas-ajatuksista voit lukea Ugandan radiotyön viimeisimmän englanninkielisen raportin, jonka on kirjoittanut radiotyön koordinaattori Enid Origumisiriza. Voice of Women -ohjelmassa naiset opettavat, julistavat evankeliumia ja rohkaisevat toisiaan. Nimestään huolimatta ohjelma ei kuitenkaan ole pelkästään naisille. Vierailevina puhujina on silloin tällöin myös miehiä ja tekijätiimi saa kuulijapalautetta myös miehiltä, kuten raportista voimme lukea.

Ohjelma on jatkunut ilman taukoja Rataksen tuella tähän päivään asti. Sen rahoitus on kuitenkin jatkuvasti vaakalaudalla. Olisiko tämä sellainen ohjelma, jota haluaisit olla tukemassa säännöllisesti? Katso ohjeet: Lahjoita Ratakselle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s