Ugandan tilanne heinäkuussa 2021

Rwentobon koulun uusi asuntola on nyt valmiina majoittamaan sata tyttöä. Medad Birungi kirjoittaa: ”Praise God. The dormitory phase 1 is ready for use and will host 100 girls. We are in a 42 day covid-19 lockdown. It will end on 30 July 2021 and the kids will go back to school. Pray for us.”

Koulussa ei siis tällä hetkellä koronasulun vuoksi ole opetusta. Tautitilanne maassa kääntyi kesällä huonoon suuntaan, ja maan asukkaista oli rokotettu heinäkuun alussa vasta noin miljoona. Sulun aikana WSM pyrkii auttamaan alueella asuvia perheitä jakamalla ruokapaketteja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s